Onze smaken ambachtelijk ijs op waterbasis
Citroen, Aardbei, Limoncello, Framboos, Rabarber-aardbei, Mango, Watermeloen, (Bloed)sinaasappel, Peer, Limoen-basilicum, Cassis, Passievrucht (2e prijs Gouden IJsspatel 2014), Kers-peer, Mango-sinaasappel, Perzik-sinaasappel en Granaatappel (we zullen er vast ook een aantal vergeten zijn te vermelden).
Onze smaken ambachtelijk ijs op melkbasis
Advocaat, Banaan, Vanille, Chocolade, Witte chocolade (met chilikaramelZ), Stracciatella, Mokka, Cappuccino, Pistache, Hazelnoot, Yoghurt-passievrucht, Yoghurt-bosvruchten, Yoghurt-kers, Cocos, Mascarpone, Lavendel, Crema Catalana, Kus van Maxima, Bounty, Stroopwafel, Groene appel, Kers, Dora, Unicorn, Bosvruchten demi, Sinaasappel demi, Smurf, Malaga, Kaneel, Sûkerbôle, Fryske dúmkes, Bastogne, Room, Lemon pie, Cantuccini, Tony's chocolonely karamel-zeezout, Toblerone, Koetjesreep Bueno, Oreo (gold) Bokkenpootjes, Zonnig Grou, Monique's cake, Munt, After eight, Mango-passie en Mango-cocos.(we zullen er vast ook een aantal vergeten zijn te vermelden).
Voor speciale gelegenheden hebben we Oranje ijs en Skûtsje ijs (alleen tijdens de sks weken)
Wij hanteren in het hoogseizoen 20 smaken in onze vitrine, dus de smaken wisselen.
Onze vaste smaken
Vanille, Smurf, Stracciatella, Chocolade, Aardbei, Citroen, Banaan en Yoghurt-passievrucht.
Al ons ijs wordt in dezelfde machine/ruimte gemaakt. Ondanks een uitstekende hygiëne, zorgvuldig reinigen en spoelen is kruisbesmetting van allergenen nooit voor 100% uit te sluiten. Ook de producenten van onze grondstoffen kunnen kruisbesmetting niet voor 100% uitsluiten.